Haemme Arekiin viestintäsuunnittelijaa

26.7.2022

Etsimme viestintäsuunnittelijaa määräaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.  Viestintäsuunnittelijan vastuisiin kuuluvat laajasti sisäinen ja ulkoinen viestintä.  Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja myös kokemusta visuaalisten materiaalien luomisesta.  

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Kalasatamassa. Työtä tehdään hybridimallilla, sekä läsnä toimistolla että etänä. 

Jos kiinnostuit, lue lisää tehtävästä ja hae paikkaa nyt! Löydät ilmoituksesta tarkemman tehtävänkuvan ja mitä siinä menestyminen edellyttää. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.


Tule Release Manageriksi Arekiin 

9.6.2022
Arekissa pääset mukaan kehittämään tietojärjestelmiä, jotka palvelevat kaikkia suomalaisia. Haemme nyt tuotannon tiimiin Release Manageria, jonka tehtäviin kuuluvat muun muassa tuotannon käyttöönottojen suunnittelu ja läpivienti.

Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja hae meille töihin! Lue lisää roolista ja siitä, mitä Arek voi tarjota sinulle työnantajana. Tiimimme odottaa hakemustasi jo innolla.


Arek etsii tuotantopäällikköä testiympäristöihin

Haku on päättynyt.

22.3.2022

Arekissa on auki testiympäristöjen tuotantopäällikön paikka! Etsimme vakituiseen työsuhteeseen tuotantopäällikköä testiympäristöihin. Sinulla on mahdollisuus hypätä uuteen ja mielenkiintoiseen rooliin jatkuvasti kehittyvällä ja uudistuvalla toimialalla. Pääset luomaan yhdessä Arekin kanssa uusia moderneja palveluita työeläkealalle.

 Jos kiinnostuit, lue lisää tehtävästä ja tule meille töihin! Löydät ilmoituksesta tarkemmin mitä roolissa menestyminen edellyttää, sekä mitä Arek voi tarjota sinulle työnantajana.


Haemme liiketoiminta-arkkitehtiä Arekiin

Haku on päättynyt.

7.3.2022
Haemme nyt Arekiin liiketoiminta-arkkitehtiä. Liiketoiminta-arkkitehdin työtehtäviin kuuluvat muun muassa pitkän aikavälin suunnittelu, selvitysten tekeminen sekä vaatimusmäärittelyt. Vastaat asiakkaiden liiketoimintaa palvelevien järjestelmäpalvelujen suunnittelusta.

Liiketoiminta-arkkitehtinä Arekissa pääset työskentelemään yhteiskunnallisesti tärkeiden aiheiden parissa. Lue lisää tehtävästä ja hae meille töihin mahdollisimman pian, viimeistään 27.3. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.


Muutoksia Arekin johdossa

8.2.2022

Arekin teknologiajohtaja Satu Koskinen on päättänyt siirtyä uusiin haasteisiin Arekin ulkopuolelle. Satu työskentelee Arekissa helmikuun puoliväliin asti.

”Kiitän Satua ansiokkaasta ja pitkäaikaisesta työstä Arekin hyväksi ja toivotan hyvää jatkoa uusiin haasteisiin sekä kevään odotusta”, sanoo Arekin toimitusjohtaja Aaro Mutikainen.

"Kiitän kaikkia upeasta yhteistyöstä vuosien varrella ja toivotan kehitysohjelmalle hyvin alkaneen alun jälkeen mitä parhainta jatkoa. Jatkuva uudistuminen on kaiken avain!" Satu Koskinen sanoo.


Lisätietoja:
Arekin toimitusjohtaja Aaro Mutikainen (puh. 040 503 5233, aaro.mutikainen@arek.fi).

Arek Oy rakentaa, ylläpitää ja kehittää eläkevakuuttamisessa tarvittavia yhteisiä tietojärjestelmäpalveluita. Pidämme huolta, että suomalaisia palvelevat eläkejärjestelmät toimivat luotettavasti ja kustannustehokkaasti nyt ja tulevaisuudessa. Asiakkaamme ovat suomalaisia eläkeyhtiöitä ja olemmekin niiden omistama yksityinen osakeyhtiö. Meillä työskentelee 36 asiantuntijaa, jotka suhtautuvat intohimolla ja vastuulla tekemäämme työhön.


Arek etsii testiympäristöjen palvelupäällikköä

1.2.2022

Haku on päättynyt.

Haemme Arekiin testiympäristöjen palvelupäällikköä vastaamaan testiympäristöistä sekä toimimaan tuotantopäällikön varahenkilönä. Roolin vastuisiin kuuluvat testiympäristöjen kokonaisuuksien kehitys sekä toimivuudesta ja kustannustehokkuudesta huolehtiminen.

Tehtävässä työskennellään yhdessä hankkeisiin osallistuvien Arekin ammattilaisten ja projektit ja testaus -tiimin kanssa. Hankkeet ovat vastuullisia kokonaisuuksia, joilla on vaikutusta meidän kaikkien arkeen.

Lue lisää tehtävästä ja hae meille töihin mahdollisimman pian, viimeistään 13.2.2022. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.


Haemme Arekiin projektipäällikköä

10.1.2022

Haku on päättynyt.

Haemme Arekiin kokenutta projektipäällikköä. Tule mukaan tekemään mielenkiintoisia ja haastavia projekteja, joilla on laaja yhteiskunnallinen merkitys.

Projektipäällikön vastuisiin kuuluvat omistaja-asiakkaina toimivien eläkevakuuttajien tärkeiden työeläkealan yhteisten järjestelmien kehityshankkeiden suunnittelu ja toimeenpano. Kehitystyöt toteutetaan joko yksittäisinä projekteina tai laajempina, useista aliprojekteista koostuvina hankkeina.

Lue lisää tehtävästä ja hae meille töihin mahdollisimman pian, viimeistään 30.1.2022. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.


Arek sai jälleen Great Place to Work -sertifioinnin

17.12.2021

Arekille on myönnetty Great Place to Work -sertifikaatti, joka on osoitus hyvän työpaikan rakentamisesta ja erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. 

Sertifikaatti myönnetään vuosittaisen henkilöstötyytyväisyystutkimuksen perusteella, jossa selvitetään muun muassa työntekijöiden keskuudessa vallitsevaa oikeudenmukaisuutta, uskottavuutta, kunnioitusta, ylpeyttä ja yhteishenkeä. Sertifikaatti annetaan, mikäli tutkimuksen Trust Index -arvo on 65 % tai sen yli.


Aaro Mutikainen Arekin uusi toimitusjohtaja

11.6.2021

Arekin hallitus on nimittänyt Arekin uudeksi toimitusjohtajaksi Aaro Mutikaisen, 58. Mutikainen aloittaa toimitusjohtajan tehtävässä 1.10.2021.

Mutikainen siirtyy Arekiin työeläkeyhtiö Elon tietohallintojohtajan tehtävästä. Vuosina 2012  - 2013 hän toimi Eläke-Fenniassa tietohallintojohtajana. Ennen työeläkealalle siirtymistään Mutikainen toimi Tiedolla useissa tehtävissä, viimeksi julkishallinnon tulosalueen johtajana. Vuosina 2006 - 2011 Mutikainen oli Tieto Esy Oy:n toimitusjohtaja.

”Aaro Mutikaisella on vahva finanssialan kokemus, monipuolista teknologiaosaamista ja hän tuntee työeläkealan tietojärjestelmät. Aarolla on myös kokemusta asiakasomistajille lisäarvoa tuovan palveluyhtiön johtamisesta, joten valmiudet Arekin luotsaamiseen ovat erinomaiset”, Arekin hallituksen puheenjohtaja Mikko Kautto kertoo.

”Olen seurannut Arekin kehityskaarta työurani aikana eri rooleissa asiakkaana ja toimittajana. Arek on hieno menestystarina, joka on vaatinut henkilöstöltä kovaa työtä, sitoutumista ja huippuosaamista. Odotan innolla uusien työkavereideni tapaamista ja työskentelyä heidän kanssaan. Arvostan suuresti mahdollisuutta päästä antamaan panokseni yrityksen kehittymiselle edelleen nopeasti muuttuvien teknologioiden ja asiakastarpeiden maailmassa”, sanoo toimitusjohtajana aloittava Aaro Mutikainen.

Arekin toimitusjohtajan tehtävä avautui nykyisen toimitusjohtajan Matti Ylilammin luopuessa toimitusjohtajan vastuista 18.6.2021. Ylilammi toimi Arekin toimitusjohtajana 11 vuotta. Vt. toimitusjohtajaa ei tälle ajalle nimetä, vaan tehtäviä hoidetaan tilapäisin järjestelyin uuden toimitusjohtajan aloittamisajankohtaan asti.


Lisätiedot:

Mikko Kautto, Arekin hallituksen puheenjohtaja,
puh. 040 740 8095, mikko.kautto@etk.fi

Aaro Mutikainen, toimitusjohtaja 1.10.2021 alkaen
puh. 040 503 5233


Arek Oy rakentaa, ylläpitää ja kehittää eläkevakuuttamisessa tarvittavia yhteisiä tietojärjestelmäpalveluita. Pidämme huolta, että suomalaisia palvelevat eläkejärjestelmät toimivat luotettavasti ja kustannustehokkaasti nyt ja tulevaisuudessa. Arekin asiakkaat ovat suomalaisia eläkeyhtiöitä ja Arek on niiden omistama yksityinen osakeyhtiö. ​ Yhtiössä työskentelee lähes 40 asiantuntijaa, jotka suhtautuvat intohimolla ja vastuulla tekemäänsä työhön. Arekin liikevaihto oli 36,7 miljoonaa euroa vuonna 2020. 


Arekin hallituksen puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja valittu

27.4.2021

Arekin hallitus valitsi huhtikuun kokouksessaan  hallitukselle puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Puheenjohtajana jatkaa Mikko Kautto Eläketurvakeskuksesta ja varapuheenjohtajaksi  valittiin Pertti Männistö Kevasta.


Arek etsii joukkoonsa sovellusarkkitehtia

26.3.2021
Haku on päättynyt.

Arek etsii kokenutta IT-sovellusarkkitehtia vakituiseen työsuhteeseen.  Sinulla on mahdollisuus hypätä uuteen ja mielenkiintoiseen rooliin jatkuvasti kehittyvällä ja uudistuvalla toimialalla.

Tulet luomaan yhdessä Arekin kanssa uusia moderneja palveluita työeläkealalle. Sinulla on kokemusta jo vuosien takaa useammastakin teknologiavirtauksesta, joten eri teknologioiden haltuunotto ja yhdistäminen ei tuota sinulle ongelmia.  

Jos kiinnostuit, lue lisää tehtävästä ja hae paikkaa täällä. Löydät ilmoituksesta tarkemman kuvauksen roolista ja  mitä siinä menestyminen edellyttää, sekä mitä Arek voi tarjota sinulle työnantajana.


Arekin yhtiökokous valitsi hallituksen uudelle kaudelle

19.3.2021

Arekin yhtiökokouksessa 18.3.2021 valittiin hallitus seuraavalle kaudelle ja vahvistettiin vuoden 2020 tilinpäätös. Arekin liikevaihto oli 36,7 miljoonaa euroa viime vuonna.

Arekin hallituskausi on vuoden pituinen ja vuosittaisessa yhtiökokouksessa valitaan jäsenet seuraavalle kaudelle. Eläketurvakeskuksen, Ilmarisen, Kevan, Varman sekä Elon hallitusjäsenyys on pysyvä. Veritaksen ja Merimieseläkekassan hallitusjäsenyys kiertää sovitun mukaisesti. Hallituksen puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja nimitetään huhtikuun hallituksen kokouksessa.

Arekin hallituksen jäsenet kaudella 2021-2022 löydät "tietoa Arekista" -osiosta. Uutena jäsenenä hallitukseen tuli Päivi Särkiniemi Merimieseläkekassasta sekä uusiksi varajäseniksi Leena Kritz Ilmarisesta ja Tarja Lahtinen Veritaksesta.


Arekin toimitusjohtaja vaihtuu

17.3.2021

Arek Oy:n toimitusjohtaja Matti Ylilammi, 63, jättää tehtävän omasta aloitteestaan kesäkuun puolivälissä irtisanoutumisajan jälkeen. Matti Ylilammi on toiminut Arekin toimitusjohtajana huhtikuusta 2010 lähtien.

Arekin hallitus on aloittanut rekrytointiprosessin uuden toimitusjohtajan nimittämiseksi. Ylilammi jatkaa Arekin toimitusjohtajana vielä 3 kuukautta.

”Kuluneet 11 vuotta Arekin toimitusjohtajana ovat olleet erittäin mielenkiintoisia ja antoisia. Nyt on oikea hetki siirtää vastuuta eteenpäin. Olen luottavainen yhtiön toimintaan ja onnistumiseen. Arek tuottaa ja ylläpitää asiakkailleen luotettavia tietojärjestelmäpalveluita, joilla on suuri yhteiskunnallinen merkitys. Arekin strategia on hallituksen hyväksymä ja sen toimeenpano etenee suunnitellusti. Yhtiön talous on kestävällä pohjalla. Haluan kiittää Arekin hallitusta ja asiakkaita saamastani luottamuksesta. Lisäksi haluan erityisesti kiittää koko Arekin asiantuntevaa ja sitoutunutta henkilökuntaa kaikista näistä yhteisistä vuosista,” Matti Ylilammi kertoo.

”Matti Ylilammi on luotsannut Arekia määrätietoisella ja sitoutuneella otteella. Työeläkealan vakuuttamiseen ja eläkkeiden hoitamiseen liittyvät yhteiset tietojärjestelmät toimivat hyvin ja palveluiden saatavuus asiakkaille on erinomaisella tasolla. Matin kaudella on viimeksi viety päätökseen tulorekisterin hyödyntäminen työeläkealalla ja Arekin palveluiden hinnoittelua koskeva uudistus. Kiitän Mattia tärkeästä työpanoksesta, luotettavasti toteutetuista uudistuksista ja hyvästä yhteistyöstä,” sanoo Arekin hallituksen puheenjohtaja Mikko Kautto.

 

Lisätietoja:
Arekin hallituksen puheenjohtaja Mikko Kautto, puh. 040 740 8095, etunimi.sukunimi@etk.fi.

 

Arek Oy rakentaa, ylläpitää ja kehittää eläkevakuuttamisessa tarvittavia yhteisiä tietojärjestelmäpalveluita. Pidämme huolta, että suomalaisia palvelevat eläkejärjestelmät toimivat luotettavasti ja kustannustehokkaasti nyt ja tulevaisuudessa. Asiakkaamme ovat suomalaisia eläkeyhtiöitä ja olemmekin niiden omistama yksityinen osakeyhtiö. ​ Meillä työskentelee 38 asiantuntijaa, jotka suhtautuvat intohimolla ja vastuulla tekemäämme työhön.


Arek hakee taloustiimiin Controlleria  

4.2.2021
Haku on päättynyt.

Arek hakee vakituiseen työsuhteeseen Controlleria osaksi neljän hengen taloustiimiä. Tehtävänkuvaan kuuluu muun muassa hinnoittelua, kustannuslaskentaa, raportointia, budjetointia sekä sisäisen laskennan kehittämistä.  

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva kaupallinen koulutustausta ja kokemusta vastaavista tehtävistä, erityisesti kustannuslaskennasta ja raportoinnista. Me Arekissa tarjoamme  mukavan 38 hengen työyhteisön, jossa panostetaan avoimeen kommunikointiin ja työntekijöiden viihtyvyyteen.

Pääset lukemaan lisätietoja ja hakemaan paikkaa suoraan tämän linkin kautta.  Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.


Arek ja Accenture jatkavat yhteistyötä järjestelmäkehityksessä

28.1.2021

Arek työskentelee yhdessä järjestelmätoimittajien kanssa eläkevakuuttamisessa tarvittavien yhteisten tietojärjestelmäpalveluiden tuottamisessa.

Yksi yhteistyökumppaneistamme on Accenture, jonka kanssa Arek on tehnyt yhteistyötä Arekin perustamisesta lähtien eri osa-alueilla.

Arek allekirjoitti Accenturen kanssa uuden jatkosopimuksen Laskentapalvelun kehitys- ja ylläpitopalveluista. Uusi sopimus jatkuu vuoden 2024 loppuun asti.


Arekin toimisto Kalasatamassa
18.12.2020 alkaen

Arek muuttaa uusiin toimitiloihin ja toimistomme sijaitsee jatkossa Kalasataman kampuksella. Osoitteemme vaihtuu joulukuussa ja uusi osoite on Tukkutorinkuja 5, 00580 Helsinki. Arek on tehnyt vuokrasopimuksen Varman kanssa kampuksen viidennen kerroksen tiloista. Samassa rakennuksessa toimii jatkossa myös Eläketurvakeskus. Aulapalvelu on avoin klo 8– 16. Puhelinvaihteemme numero pysyy samana, puh.  010 287 3300.

Kuva: Karoliina Paatos

Arek saavutti Great Place to Work -sertifioinnin

15.12.2020

Arekille on myönnetty Great Place to Work -sertifikaatti hyvän työpaikan merkiksi. Tämä on jo kolmas kerta, kun Arek on ansainnut sertifioinnin. Sertifikaatti myönnetään vuosittaisen henkilöstötyytyväisyystutkimuksen perusteella, jossa selvitetään muun muassa työntekijöiden keskuudessa vallitsevaa oikeudenmukaisuutta, uskottavuutta, kunnioitusta, ylpeyttä ja yhteishenkeä. Sertifikaatti annetaan, mikäli tutkimuksen Trust Index -arvo on 70 % tai sen yli. Tämä tarkoittaa sitä, että vähintään 7/10 työntekijästä kokee yrityksen hyväksi työpaikaksi.

Käy katsomassa Arekin sertifikaatti sivuiltamme tästä linkistä.Sosiaaliturvatietojen sähköinen tiedonvaihto
käyttöön EU-alueella eläkehakemusliikenteessä

10.12.2020

EESSI-sanomaliikenne laajeni Suomessa 7.12.2020, kun sähköinen sanomaliikenne käynnistyi EU-eläkehakemusten, rajat ylittävän takaisinperinnän sekä horisontaalisten tietojen osalta.

EESSI-järjestelmällä ((Electronic Exchange of Social Security Information) korvataan paperilla tapahtuva tiedonvaihto EU-maiden välillä. Arek on toteuttanut työeläkealalla kaikille yhteiset EESSI-toiminnallisuudet tietojärjestelmiin. EESSI:in liittyvien tietojärjestelmämuutosten määrittelyyn ja testaukseen ovat osallistuneet laajasti Arekin, Eläketurvakeskuksen ja työeläkevakuuttajien edustajat. 

Lue lisää aiheesta Eläketurvakeskuksen julkaisemasta uutisesta.


Haemme Arekiin vakituisiin työsuhteisiin
järjestelmäpäällikköä ja projektipäällikköä

9.10.2020
Haku on päättynyt.

Haemme Arekiin järjestelmäpäällikköä, ensisijaisesti eläkepalveluiden asiantuntijaksi sekä kokenutta projektipäällikköä. Jos sinua kiinnostaa yhteiskunnallisesti tärkeä ala ja haluat olla mukana varmistamassa, että yhteiset työeläkealan järjestelmät toimivat, lue lisää avoimista työpaikoistamme.

Löydät tarkemmat kuvaukset paikoista "Töihin meille" -osiosta. Mikäli koet jommankumman  tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi viimeistään 10.11.2020 mennessä. 


Arek on tiiviisti mukana työeläkealan
yhteisessä EESSI-työssä

11.9.2020

EU-maat ovat siirtymässä sähköiseen tiedonvaihtoon maasta toiseen liikkuvien henkilöiden sosiaaliturvatietojen käsittelyssä. EESSI (Electronic Exchange of Social Security Information) on sähköinen tietojenvaihtojärjestelmä sosiaaliturvalaitosten käyttöön.

Arek Oy on ollut mukana tiiviissä yhteistyössä työeläkealan asiantuntijatyössä. Arek on toteuttanut kaikille yhteiset EESSI-toiminnallisuudet työeläkealan yhteisiin järjestelmiin. EU:n laajuinen sähköinen sosiaaliturvatietojen välittäminen on käynnistynyt nyt työeläkealalla, kun ensimmäisenä käyttäjänä aloitti Eläketurvakeskus 7.9.2020. Lue lisää aiheesta ETK:n julkaisemasta uutisesta.


Arek ja Capgemini jatkavat yhteistyötä

20.8.2020

Arek ja Capgemini ovat allekirjoittaneet kesäkuussa sopimuksen tietojärjestelmien kehitys- ja ylläpitopalveluista. Sopimuksen mukaan Capgemini toimittaa mainittuja palveluita Arekille vuoden 2022 loppuun asti. Capgemini on toiminut Arekin IT-kumppanina vuodesta 2012 lähtien.


Arekin hallitukselle valittu
puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja

27.3.2020
Arekin hallitukselle on valittu puheenjohtaja sekä varapuheenjohtaja 24.4.2020 pidetyssä hallituksen kokouksessa. Puheenjohtajana toimii Eläketurvakeskuksen toimitusjohtaja Mikko Kautto ja varapuheenjohtaja on Ilmarisen varatoimitusjohtaja Sini Kivihuhta.


Arekin yhtiökokouksessa vahvistettiin

tilinpäätös ja valittiin hallitus

24.3.2020

Arekin yhtiökokous pidettiin 23.3.2020. Kokouksessa valittiin hallitus seuraavalle kaudelle ja vahvistettiin vuoden 2019 tilinpäätös. Liikevaihtomme oli 35,5 miljoonaa euroa viime vuonna.

Hallituksen varsinaisista jäsenistä kaikki jatkoivat edelliseltä kaudelta, samoin varajäsenistä kuusi. Kimmo Karppinen Merimieseläkekassasta siirtyi varajäsenestä varsinaiseksi jäseneksi. Carl Pettersson Veritas Eläkevakuutuksesta siirtyi puolestaan varsinaisesta jäsenestä varajäseneksi. Uutena hallituksen varajäsenenä  mukaan tuli Anders Dahlqvist Veritas Eläkevakuutuksesta.

Katso tarkemmat tiedot hallituksen jäsenistä "tietoa Arekista" -osiosta.


Vanhasta konesalista modernisti
pilven reunalle

14.2.2020

Arek uudisti hiljattain yhteistyössä Goforen ja eläkevakuutusyhtiöiden kanssa Käpy-projektin turvin merkittävän, aiemmin konesalipohjaisen, koneellisen ohjauksen taustajärjestelmän, jolla eläkevakuutusyhtiöt ja eläkevakuutusyhtiöiden loppuasiakkaat voivat selvittää ohjelmallisesti yksityishenkilöiden eläkettä hoitavan organisaation jatkotoimenpiteitä varten.
Lue lisää Goforen case-esimerkistä, kuinka Arekissa siirryttiin vanhasta konesalista modernisti pilven reunalle.

Arek Oy muuttaa uusiin toimitiloihin
Kalasatamaan 2021

Arek muuttaa Kalasataman kampukseen ensi vuonna. Kalasataman Kampus on keskinäisen työeläkevakuutusyhtiön Varman omistama ja siellä toimii myös Keskon pääkonttori. Kampuksella on BREEAM-ympäristösertifikaatti.

Toimitiloihin muuttaa myös Eläketurvakeskus, jonka kanssa Arek on nykyisinkin ollut samassa rakennuksessa. Muutto tapahtuu alkuvuodesta.  Uusien modernien tilojen myötä Arek haluaa panostaa työtilojen monimuotoisuuteen ja nykyaikaisuuteen.

Kalasataman kampus Kuva: JKMM Arkkitehdit

Haemme joukkoomme tuotannonhoidon
tiiminvetäjää

6.2.2020
Paikka on täytetty.
Haemme Arekin tuotannonhoitoon tiiminvetäjää kuuden rautaisen ammattilaisen joukolle. Hakuaikaa on 29.2. asti, mutta täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä. Toimimme työeläkevakuuttamisen sydämessä ja tulevalla tiiminvetäjällä on tärkeä tehtävä palveluidemme ylläpitämisessä.


Arekin hallituksen uusi varajäsen

17.1.2020

Arekin ylimääräinen yhtiökokous pidettiin 17.1. Kokouksessa valittiin Tiia Almi Kevasta Pertti Männistön varajäseneksi hallitukseen aiemman varajäsenen Anne Ruuskasen tilalle.


Kaksi järjestelmäpäällikön paikkaa auki

18.11.2019
Haku on päättynyt.

Haemme kahta järjestelmäpäällikköä Laskentapalvelujärjestelmän ja Ansaintajärjestelmän asiantuntijoiksi. Jos sinua kiinnostaa yhteiskunnallisesti tärkeä ala ja ymmärrät järjestelmäkehityksen tärkeimmät asiat, lue lisää ja hae paikkaa. Hakuaikaa on 8.12. asti, mutta täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

rekry2019png


Etsimme Arekiin projektipäällikköä

2.9.2019

Haku on päättynyt.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen projektipäällikköä.
Projektipäällikkönä pääset työskentelemään järjestelmien ylläpito- ja kehitysprojekteissa ja johdat projektiryhmää. Arekin järjestelmät myös varmistavat, että asiakkaamme eli työeläketoimijat voivat palvella omia asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Projektipäällikkönä sinulla on tärkeä rooli tässä työssä.  

Hae paikkaa 16.9. mennessä.

Arek_kuvituskuva-pieni-pinkkijpg


Muutoksia Arekin hallituksessa

6.6.2019

Arekin ylimääräinen yhtiökokous pidettiin 31.5.2019. Kokouksessa valittiin hallituksen varsinaisiksi jäseniksi Eläketurvakeskuksesta Mikko Kautto eronneen Jukka Rantalan tilalle ja Veritaksesta Carl Pettersson eronneen Stefan Strandbergin tilalle. Carl Petterssonin varajäseneksi valittiin Veritaksesta Tarja Lahtinen. Hallituksen uusi puheenjohtaja valitaan elokuussa.


Hallituksen puheenjohtaja valittu

28.3.2019

Arekin hallituksen puheenjohtajaksi on valittu Eläketurvakeskuksen toimitusjohtaja Jukka Rantala. Varapuheenjohtajaksi valittiin  johtaja Pekka Pajamo Varmasta. Valinnat tehtiin hallituksen kokouksessa 27.  maaliskuuta.


Arekin hallitus valittu yhtiökokouksessa

20.3.2019

Arekin yhtiökokouksessa valittiin 18.3. Arekin hallitus seuraavalle kaudelle.  Hallituksen varsinaisista jäsenistä kuusi jatkoi edelliseltä kaudelta ja yksi uusi jäsen tuli mukaan. Varajäseniä on myös seitsemän, joista kuusi toimi myös edellisellä kaudella.  Löydät "tietoa Arekista" -osiosta listauksen hallituksen jäsenistä.

Puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja valitaan hallitukselle huhtikuussa.

Hae Arekin järjestelmäpäälliköksi!

14.2.2019

Haku on päättynyt.

Etsimme Arekiin vakituiseen työsuhteeseen järjestelmäpäällikköä.  Haemme osaajaa Ote- ja laskentajärjestelmien alueelle. Kiinnostaako sinua yhteiskunnallisesti tärkeä ala sekä jatkuva kehittäminen ja uudistuminen? Tule silloin työeläkejärjestelmien pariin!

Haku on auki 1.3.2019 asti.


Arek perusti tytäryhtiön Arek Palvelut Oy:n

8.1.2019

Arek Oy perusti uuden arvonlisävelvollisen tytäryhtiön Arek Palvelut Oy:n, joka rekisteröitiin kaupparekisteriin 20.12.2018. Arek Palvelut Oy toteuttaa KuntoutuNET-verkkopalvelun ja vastaa siihen liittyvien asiakasyhteistyöryhmien toiminnasta. KuntoutuNET -verkkopalvelu on yhteydenpito- ja työväline palveluverkostoon kuuluville kuntoutuspalveluiden tilaajille ja tuottajille. 


Arek saavutti Great Place to Work
-sertifikaatin 2019

13.12.2018

Arek osallistui tänäkin vuonna Trust Index © -henkilöstökyselyyn. Kyselyssä mitataan, kuinka hyvin työpaikan yrityskulttuuri perustuu luottamukseen ja sen tuloksista on mahdollista saada Great Place to Work® -sertifikaatti. 

Sertifikaatti kertoo, että työntekijät kokevat meidät hyvänä työpaikkana.
Arekissa olemme saaneet sertifikaatin kaksi kertaa aiemmin, vuosina 2017 ja 2018.

Löydät Arekin diplomin 2019 sertifikaatista täältä.

greatplacetowork2018logopng

Etsimme talouspäällikköä osaavaan tiimiin

26.9.2018
Haku on päättynyt.

Olisitko sinä uusi areklainen?

Talouspäällikkönä olet tärkeä osa kolmen hengen taloustiimiä. Vastaat yrityksen sisäisestä laskennasta, joka pitää sisällään hinnoittelua, kustannuslaskentaa, raportointia, budjetin kokoamista sekä sisäisen laskennan kehittämistä. Sinulla on ymmärrystä myös ulkoisesta laskennasta. Pääset osaksi arvostettua yritystä, jossa työntekijät viihtyvät.


Tiina Nurmi hallituksen varajäseneksi

26.9.2018

Arekin yhtiökokous valitsi 21.9.2018 Ilmarisen Tiina Nurmen Arekin hallituksen varajäseneksi eronneen Stefan Björkmanin tilalle.


Pia Westerling valittu Arekin
asiakasjohtajaksi

7.6.2018

Arekin uutena asiakkuusjohtajana on aloittanut 5.6. Pia Westerling. Pian vastuulla ovat Arekissa asiakasyhteistyö ja viestintä. Hänen tiimissä työskentelevät asiakkuuspäällikkö Arja-Liisa Linnakangas ja viestintäpäällikkö Riikka Vepsäläinen. Pia tulee asiakkuusjohtajana olemaan myös osa Arekin johtoryhmää. Muut johtoryhmän jäsenet ovat toimitusjohtaja Matti Ylilammi, teknologiajohtaja Satu Koskinen ja talousjohtaja Harri Koponen.

Pia Westerlingilla on yli 20 vuoden ajalta kokemusta asiakasrajapinnan hoidosta, useista erilaisista projekteista, liiketoiminnan kehittämisestä, viestinnästä ja johtamisesta.

Toivotamme Pian lämpimästi tervetulleeksi Arekiin!


Hae Arekiin palvelupäälliköksi

16.5.2018

Haku on päättynyt.

Haemme Arekiin nyt tietojärjestelmien infrapalveluiden palvelupäällikköä. Katso alta rekryvideo, josta selviää lisää meistä ja työstä. Hae paikkaa 30.5. mennessä ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@arek.fi.


Jukka Rantala jatkaa Arekin
hallituksen puheenjohtajana

26.4.2018

Arekin hallituksen kokouksessa 24.4. valittiin hallituksen puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Jukka Rantala Eläketurvakeskuksesta ja varapuheenjohtajaksi nimitettiin Pertti Männistö Kevasta.

Kaikki hallituksen jäsenet löydät "Tietoa Arekista" osiosta.


Tule meille järjestelmäpäälliköksi!

11.4.2018

Haku on päättynyt.

Arekissa on auki järjestelmäpäällikön paikka. Tehtävässäsi työskentelet laskennan- ja otepalvelun järjestelmien alueella. Me tarjoamme mukavan työympäristön, vastuuta ja vapautta. Hae viimeistään 27.4. mennessä, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.Arek valitsi Sogetin testauspalveluiden
toimittajaksi

10.4.2018

Sogeti ja Arek allekirjoittivat alkuvuodesta kolmevuotisen sopimuksen tietojärjestelmien testauspalveluiden toimittamisesta. Arek painotti kilpailutuksessa testauspalveluiden kehittämistä sekä teknisten innovaatioiden tehokasta hyödyntämistä testauksessa.

Lue lisää alla olevasta linkistä Sogetin tiedotteesta.


Arekin hallitus vuodelle 2018 valittu

27.3.2018

Arekin hallituksen jäsenet valittiin yhtiökokouksessa maaliskuussa.

Hallitukseen kuuluu seitsemän varsinaista jäsentä ja heidän varajäsenensä. Arekin hallituksen puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja valitaan huhtikuun aikana.


Haussa asiakkuusjohtaja

Haku on päättynyt.

Etsimme asiakkuusjohtajaa vastaamaan asiakastyytyväisyydestä ja asiakassuhteiden kehittymisestä.  Vastaat siitä, että Arek Oy:llä on paras mahdollinen tieto asiakkaiden tarpeista nyt ja tulevaisuudessa.

Lue lisää ja hae tehtävää 23.3.2018 mennessä tämän linkin kautta. Liitä sähköiseen lomakkeeseen mukaan CV, hakemus ja palkkatoiveesi.


Arekille myönnetty Great Place to Work
 -sertifikaatti

Arekille on myönnetty toistamiseen Great Place to Work® -sertifikaatti. Sertifikaatti on voimassa aina vuoden kerrallaan.

Sertifikaatti perustuu Trust Index © -henkilöstökyselyn tuloksiin. Kyselyssä mitataan luottamuksen, ylpeyden ja yhteishengen toteutumista työntekijöiden keskuudessa. 
Great Place to Work -sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka vähintään 7/10 työntekijästä kokee hyväksi työpaikaksi.

Vuoden 2018 sertifikaatin lisäksi Arek on ansainnut tunnustuksen myös vuonna 2017.  Arek on osallistunut Great Place to Work -kilpailuun vuodesta 2015 lähtien.

Löydät Arekin diplomin täältä.
Arekiin haetaan järjestelmäpäällikköä

Haku on päättynyt.


Järjestelmäpäällikön työssä toimit liiketoiminnan ja toimittajien edustajien kanssa tiiviissä yhteistyössä. Lue lisää työpaikkailmoituksesta ja hae paikkaa 25.8. mennessä.

Haussa on nyt järjestelmäpäällikkö laskennan- ja otepalvelun järjestelmien alueelle


Yhteisö, jossa vahva yhteishenki
kantaa yli haasteiden!

"Arekissa menestyksekkäiden työurien takana on yksinkertainen resepti: Yhdessä tekemisen meininki yhdistettynä monipuolisiin työtehtäviin sekä jatkuvaan uuden oppimiseen. Paremmaksi asiantuntijaksi kehittyy, eikä Arekissa nähdä sitä päivää, jolloin joku toteaisi jo osaavansa kaiken."

Lue Jobillan julkaisema artikkeli, jossa Aila ja Kaisa kertovat Arekissa työskentelemisestä.


Arekin hallituksen puheenjohtaja ja
varapuheenjohtaja valittu

Arekin hallituksen puheenjohtajaksi on vuodelle 2017 valittu Jukka Rantala Eläketurvakeskuksesta. Varapuheenjohtajana toimii Sini Kivihuhta Ilmarisesta.

Arekin hallitukseen kuuluu seitsemän varsinaista jäsentä ja heidän varajäsenensä. Varsinainen yhtiökokous valitsee hallituksen jäsenet vuosittain.

Voit lukea lisää Arekin hallituksesta "Tietoa Arekista" -osiosta.                


Etsimme liiketoiminta-arkkitehtiä

Haku on päättynyt.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen liiketoiminta-arkkitehtiä. Liiketoiminta-arkkitehdin tehtävänkuvaan kuuluu muun muassa suunnitella asiakkaiden liiketoimintaa palvelevia järjestelmäpalveluja, hallita Arekin tuottamaa järjestelmäpalveluiden palvelukokonaisuutta ylätasolla sekä hallita palveluiden riippuvuuksia. Lue lisää avoimesta paikasta ja hae paikkaa 21.5. mennessä!Arek on hyvä paikka työskennellä

Olemme iloisia voidessamme kertoa, että olemme saaneet Great Place to Work -sertifikaatin! Great Place to Work® -sertifikaatti myönnetään organisaatioille, joissa vähintään 7/10 työntekijöistä kokee, että yritys on hyvä työpaikka. Kyselyssä mitataan luottamuksen, ylpeyden ja yhteishengen toteutumista työntekijöiden keskuudessa. Löydät Arekin diplomin täältä.


Oletko sinä Arekin uusi palvelupäällikkö?

Haku on päättynyt.

Haluatko työskentelemään työeläkealan sydämeen huippujengin kanssa? Etsimme palvelupäällikköä Arekiin, lue lisää työpaikkaosiosta ja hae meille töihin!


Arekin toimitusjohtaja Työeläke-lehdessä


http://tyoelakelehti.fi/digilehti/012017/kirja-kol...


Arek ja Tieto allekirjoittivat
kuusivuotisen sopimuksen


Arek mukana työeläkepäivässä

Työeläkepäivä pidettiin 15.11.2016 Helsingin Messukeskuksessa. Teemana päivässä oli "Muutokseen yhdessä". Myös Arek oli mukana tänä vuonna

Arekin toimitusjohtaja Matti Ylilammi esitteli Tulevisiota, työeläkealan yhteiseen tavoitetilaan tähtäävää hanketta. Visio, tule - tulevisio! otsikolla pidetty esitys vastasi muun muassa seuraaviin kysymyksiin: Onko työeläkealan tietojärjestelmillä jokin yhteinen tavoitetila? Millainen se on ja miten siihen päästään? Osiossa paneuduttiin myös eläkesaldoon ja kuultiin, kuka kumma on Väinö.

Työeläkepäivän materiaalit löytyvät Eläketurvakeskuksen sivuilta:
http://www.etk.fi/tyoelakepalvelut/koulutus/tyoela...