Arek työpaikkana

Rakennamme, ylläpidämme ja kehitämme yhteisiä tietojärjestelmäpalveluita. Varmistamme, että työeläkealan toimeenpano tapahtuu vastuullisesti ja kustannustehokkaasti. Katsomme tulevaisuuteen – kehitämme teknologiaamme niin, että se vastaa tulevaisuuden tarpeisiin.


Ihmiset tekevät Arekin

Me olemme lukumäärältä pieni joukko – mutta erityisesti siksi arvostamme toistemme työpanosta ja sitä, mitä yhteistyöllä saadaan aikaan. Meillä työskentelee yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita ja vastuuntuntoisia asiantuntijoita.  Meitä areklaisia on reilu 30.  Monen mielestä olemme juuri sopivan kokoinen työpaikka. Työskentelemme työeläkealan sydämessä yhteen hiileen puhaltaen.

 
Olemme useana vuonna saaneet yhteistyöstämme, keskinäisestä kunnioituksesta ja luottamuksesta myös tunnustusta Great Place to Work -sertifikaatin myötä. Great Place to Work -tutkimus mittaa työntekijäkokemusta ja auttaa organisaatioita tunnistamaan vahvuutensa sekä kehityskohteet.  Vuosittaisessa henkilöstötyytyväisyyskyselyssä mitataan muun muassa työntekijöiden tuntemaa ylpeyttä organisaatiotaan ja omaa työtään kohtaan, yhteishenkeä sekä kokemuksia tasa-arvosta ja keskinäisestä oikeudenmukaisuudesta. Olemme ylpeitä saatuamme sertifikaatin jälleen vuodelle 2023.

Arvot ovat ponnahduslautamme

Arvomme ovat luotettavasti, vastuullisesti, yhteistyössä ja ilolla. Arekilla on oma korvaamaton tehtävänsä työeläkealalla ja yhteiskunnassa: Arekin tuottamien palveluiden myötä eläkkeelle jäävä voi luottaa saamaansa eläkepäätökseen. Meille ensisijaista on tuottaa vastuullisesti palveluita, joihin voi luottaa nyt ja tulevaisuudessa.

 Työeläkejärjestelmää kuitenkin rakennetaan ja kehitetään yhteistyössä asiakkaiden ja toimittajien kanssa. Meille tärkeää on, että yhteistyö on sujuvaa ja mutkatonta. Lisäksi toivomme, että niin tekemässämme yhteistyössä, etätyössä, kuin Kalasataman kampuksen käytävillä välittyy kokemamme tekemisen ilo.Työkaveriksemme työeläkealan sydämeen? Ura Arekissa

Kiinnostaako sinua IT, teknologiakehitys, tietoturva, palveluiden kehittäminen, liiketoiminnalliset prosessit tai asiakasyhteistyö? Entä innostuisitko mahdollisuudesta kehittää esimerkiksi EESSIä, laskentapalvelun pilveistystä tai vakuutuskausisovelluksien kontituksia? Tule meille töihin! Meidän joukkoomme mahtuu uusia huippuosaajia ja kivoja työkavereita.

Olemme useana vuonna saaneet yhteistyöstämme, keskinäisestä kunnioituksesta ja luottamuksesta myös tunnustusta Great Place to Work -sertifikaatin myötä. Tulokset kertovat muun muassa, että meillä jokainen voi olla oma itsensä, ihmisiä on helppo lähestyä, työ koetaan merkitykselliseksi ja olemme sitoutuneita käyttämään osaamistamme ja panostamme yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Avoimet työpaikat

Etsimme Arekiin testiympäristöjen tuotantopäällikköä.  Lue lisää tästä linkistä ja hae paikkaa viimeistään 8.12.2023 mennessä.

Voit jättää avoimen hakemukseen osoitteeseen rekry@arek.fi.