Etsimme Arekiin kokenutta projektipäällikköä


Arek Oy rakentaa, ylläpitää ja kehittää eläkevakuuttamisessa tarvittavia yhteisiä tietojärjestelmäpalveluita. Pidämme huolta, että suomalaisia palvelevat eläkejärjestelmät toimivat luotettavasti ja kustannustehokkaasti nyt ja tulevaisuudessa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä työeläkealan toimijoiden ja eläkevakuuttajien kanssa. Arekissa työskentelee 35 oman alansa ammattitaitoista asiantuntijaa. Meillä osataan järjestelmäkehityksen hallinta, projektitoiminta, hankinta ja palvelumallit.

Kiinnostaako sinua yhteiskunnallisesti tärkeä ala, joka koskettaa jokaista suomalaista? Haluatko olla mukana porukassa, joka varmistaa, että eläkeratkaisun ja eläkevakuuttamisen yhteiset työeläkealan järjestelmät toimivat? Jos vastaus oli innokas ”kyllä”, lue tämä ilmoitus loppuun saakka!

 

Projektipäällikön tehtävässä vastuullasi on suunnitella ja toimeenpanna omistaja-asiakkaina toimivien eläkevakuuttajien tärkeiden työeläkealan yhteisten järjestelmien kehityshankkeita. Kehitystyöt toteutetaan joko yksittäisinä projekteina tai laajempina, useista aliprojekteista koostuvina hankkeina. Osallistut töiden tilaukseen toimittajilta projektipäällikön roolissa.

Projektipäällikkönä huolehdit, että vastuullasi olevat projektit etenevät suunnitelman mukaisesti, sovittua laatutasoa noudattaen, ja etenemistä uhkaavat esteet tulee käsiteltyä alta pois. Osallistut toimittajatyön ohjaukseen ja raportoit edistymisestä sekä sisäisesti että asiakaspuolen ohjausryhmiin. Tehtävässäsi sinulla on tukena muut projektiin osallistuvat areklaiset sekä toiset tiimiläiset “Projektit ja testaus”-tiimistä.

 

Sinulla on  

·       Usean, vähintään 5 vuoden kokemus sekä perinteisistä vesiputousprojekteista että erilaisista ketteriä menetelmiä soveltavista projekteista

·       Kokemusta monitoimittajaympäristössä toimimisesta ja/tai moniasiakasympäristöstä

·       Kiinnostusta ja kykyä kehittää yhteisiä projektinhallinnan prosessejamme

·       Sujuva kommunikointitaito suomeksi ja englanniksi

·       Nopea oppimiskyky ja aiempien projektien myötä vahvaksi kehittynyt taito hallita useita yhtäaikaisia töitä tiukan aikataulun puitteissa

 

Eduksi katsotaan 

·       Aikaisempi kokemus eläkevakuutus- tai laajemmin finanssialalta

·       Aiempi vetovastuu suurista hankekokonaisuuksista

·       Aikaisemmat kokemukset pilviteknologiaa hyödyntävistä toteutusprojekteista

 

Meillä on jatkuvasti menossa yhteiskunnallisesti merkittäviä ja laajoja järjestelmäkehityksen projekteja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Teknologian saralla tehdään Suomen mittakaavassakin mielenkiintoisia uudistuksia ja ratkaisuja, joihin pääsee vaikuttamaan ja mukaan jokainen areklainen oman työnkuvansa kautta.

Työilmapiirimme on eloisa ja huumorintajuinen. Meillä on mahtavat työkaverit ja hyvät työpaikkaedut käytössämme, kuten muun muassa työmatkaetu ja kattava sairauskuluvakuutus. Voit lukea meistä lisää osoitteessa www.arek.fi. Löydät meidät myös LinkedInistä.

 

Näin haet tehtävään

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekry@arek.fi viimeistään 10.11.2020 mennessä. Liitä hakemukseen CV mukaan. Toimi nopeasti, sillä aloitamme hakemuksien käsittelyn välittömästi.

Lisätietoja tehtävästä antavat

Teknologiajohtaja Satu Koskinen puh. 0407367670, ti 13.10. klo 9.00–11.00.
Projektipäällikkö Saija Kulmakko, puh. 040 539 0466, to 29.10. klo 15.00–17.00.