Etsimme Arekiin etevää projektipäällikköä

Arek rakentaa, ylläpitää ja kehittää eläkevakuuttamisessa tarvittavia yhteisiä tietojärjestelmäpalveluita. Pidämme huolta, että suomalaisia palvelevat eläkejärjestelmät toimivat luotettavasti ja kustannustehokkaasti nyt ja tulevaisuudessa. Etsimme vakituiseen työsuhteeseen projektipäällikköä.

Projektipäällikkönä pääset työskentelemään järjestelmien ylläpito- ja kehitysprojekteissa ja johdat projektiryhmää. Projektit ja hankkeet ovat meillä haastavia, mutta opettavia ja ammatillisesti kehittäviä. Toimimme monitoimittaja- ja moniasiakasympäristössä ja projektimme liittyvät järjestelmiin, jotka ovat monimutkaisia ja laatu on avainasemassa. Esimiehenäsi toimii teknologiajohtaja ja olet osa projektipäälliköiden tiimiä.

Asiakkailla on näkyvyys Arekin toimintaan projektien alusta loppuun: asiakas tietää mitä tapahtuu, miksi tapahtuu ja mitä tulee tapahtumaan. Yhteiskehittämisellä asiakkaan tarpeet ja Arekin asiantuntemus nivotaan tiiviisti yhteen. Näistä syntyy onnistunut luottamukseen perustuva asiakaskokemus. Arekin järjestelmät myös varmistavat, että asiakkaamme eli työeläketoimijat voivat palvella omia asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Projektipäällikkönä sinulla on tärkeä rooli tässä työssä. 

Teemme töitä luotettavan ja toimivan eläkejärjestelmän eteen intohimolla ja asiantuntemuksella. Meillä työskentelee reilut 30 oman alansa asiantuntijaa. Työtilamme sijaitsevat Itä-Pasilassa hyvien kulkureittien varrella. Olemme Great Place to Work-sertifioitu työpaikka ja pidämme huolta työntekijöistämme. Tarjoamme hyvät työsuhde-edut: lounas-, liikunta-, ja puhelinetu sekä työmatkaetu. Meillä on myös kivaa töissä, mielestämme sen on yksi hyvän työpaikan kulmakivi!

Kiinnostuitko?

Katso vielä, sopivatko seuraavat kohdat sinuun:

  • Sinusta tuntuu usein, että olet syntynyt projektipäälliköksi – sytyt projektien haasteista ja yhdessä tekemisestä
  • Sinulla on kokemusta haastavista hanke -ja projektipäällikön töistä monitoimittaja- ja moniasiakasympäristöissä
  •  Ketterän kehittämisen tavat ovat sinulle tuttuja, perinteisempiä kehitysmenetelmiä unohtamatta.
  • Olet taitava viestimään ja teet sitä mielelläsi
  • Nautit ongelmanratkaisusta yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa

Hae tehtävään:

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekry@arek.fi 16.9.2019 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa

Teknologiajohtaja Satu Koskinen, puh. 040 7367670,  pe 6.9. klo 9– 16.