Kiinnostaako sinua yhteiskunnallisesti tärkeä ala sekä jatkuva kehittäminen? Etsimme vakituiseen työsuhteeseen kahta järjestelmäpäällikköä.

Arek Oy rakentaa, ylläpitää ja kehittää eläkevakuuttamisessa tarvittavia yhteisiä tietojärjestelmäpalveluita. Pidämme huolta, että suomalaisia palvelevat eläkejärjestelmät toimivat luotettavasti ja kustannustehokkaasti nyt ja tulevaisuudessa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä työeläkealan toimijoiden ja eläkevakuuttajien kanssa.

Järjestelmäpäällikön tehtävässä saat vastuullesi tärkeiden työeläkealan yhteisten järjestelmien kehittämis- ja ylläpidon johtamistehtäviä tiimisi kanssa. Haemme nyt kahta järjestelmäpäällikköä, ensisijaisesti Laskentapalvelujärjestelmän ja Ansaintajärjestelmän asiantuntijoiksi.

Järjestelmäpäällikkönä huolehdit, että vastuullasi olevien järjestelmien kehittämistä tehdään laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Olet linkki asiakkaidemme ja it-toimittajamme välillä ja osallistut tehtävässäsi monenlaisiin ylläpito- ja kehitysprojekteihin. Sinulle on hyötyä, jos tunnet alaa entuudestaan ja järjestelmien kehittämisen valvonta niin liiketoiminnallisessa kuin teknisessäkin mielessä on sinulle tuttua. Ymmärrät järjestelmäkehityksen tärkeimmät asiat ja haluat myös kehittää yhteisiä prosessejamme järjestelmäkehityksen saralla.

Tehtävässäsi sinulla on tukena muut tiimiläiset sekä järjestelmäkokonaisuudesta vastaava tiiminvetäjä/ palvelupäällikkö. Arekissa osataan järjestelmäkehityksen hallinta, projektitoiminta, hankinta ja palvelumallit. Työilmapiirimme on eloisa ja huumorintajuinen. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Pasilassa ja meillä on mahtavat työkaverit ja hyvät työpaikkaedut käytössämme. Olemme saaneet jo 3 vuotta peräkkäin Great Place to Work -sertifikaatin, josta olemme myös hyvin ylpeitä!

Meillä on usein menossa Suomen mittakaavassa isoja hankkeita. Olemme tehneet muun muassa kansallisen tulorekisterin käyttöönoton eläkealan yhteisiin järjestelmiin sekä yhteisten tietojärjestelmien eläkeuudistuksen käyttöönoton luotettavasti.

Näin haet tehtävään:

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 8.12. mennessä: rekry@arek.fi. Lisää hakemukseesi tieto siitä, haetko ensisijaisesti järjestelmäpäälliköksi Ansaintajärjestelmän vai Laskentapalvelun alueelle. Hakemusten läpikäynti ja haastattelut aloitetaan heti ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antavat:
Teknologiajohtaja Satu Koskinen, puh. 0407367670, soittoaika pe 22.11 klo 12 - 15 ja ma 25.11. klo 9 - 10.
Palvelupäällikkö Elina Kautto, puh. 0503446177, soittoaika pe 22.11. klo 10 - 12.

Lue meistä lisää kotisivuiltamme www.arek.fi.
Löydät meidät myös Linkedinistä.