Järjestelmäpäällikkö

Arekiin haetaan järjestelmäpäällikköä Ote- ja laskentapalveluiden alueelle

Haluatko tehdä töitä huippujengin kanssa?
Etsimme Arekiin vakituiseen työsuhteeseen järjestelmäpäällikköä.

Kiinnostaako sinua yhteiskunnallisesti tärkeä ala sekä jatkuva kehittäminen ja uudistuminen? Tule silloin työeläkejärjestelmien pariin! Lakiuudistuksia, mittavia hankkeita ja prosessien kehittämistä ammattitaitoisessa ja kylmähermoisessa porukassa, jossa hymy ei hyydy, vaikka projektien deadlinet lähestyvät. Olemme viime vuosina olleet mittavassa roolissa muun muassa Suomen työeläkeuudistuksessa sekä tulorekisterin käyttöönotossa yhtenä merkittävänä sidosryhmänä, selviytyen molemmista hankkeista kunnialla ja aikataulussa.

 Haemme osaajaa Laskennan ja Otepalvelun järjestelmien alueelle, ensisijaisesti nykyisen Otepalvelujärjestelmän ylläpitoon sekä myös laskentajärjestelmien alueelle muihin tehtäviin, oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan.
Järjestelmäpäällikön tehtävässä saat vastuullesi tärkeiden työeläkealan yhteisten järjestelmien kehittämisen ja ylläpidon johtamistehtäviä tiimisi kanssa. Huolehdit, että vastuullasi olevien järjestelmien kehittämistä tehdään laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.  Olet linkki asiakkaidemme ja it-toimittajamme välillä ja osallistut tehtävässäsi monenlaisiin ylläpito- ja kehitysprojekteihin. Sinulle on hyötyä, jos tunnet alaa entuudestaan, mutta paikka soveltuu myös nopeille oppijoille. Järjestelmien kehittämisen valvonta niin liiketoiminnallisessa kuin teknisessä mielessä on sinulle tuttua. Ymmärrät järjestelmäkehityksen tärkeimmät asiat ja haluat myös kehittää yhteisiä prosessejamme järjestelmäkehityksen saralla.

Tehtävässäsi sinulla on tukena muut tiimiläiset sekä järjestelmäkokonaisuudesta vastaava palvelupäällikkö.

 

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Pasilassa ja meillä on mahtavat työkaverit ja hyvät työpaikkaedut käytössämme. Olemme saaneet jo 3 vuotta peräkkäin Great Place to Work -sertifikaatin, josta olemme myös hyvin ylpeitä!

 

Näin haet tehtävään:

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekry@arek.fi 1.3.2019 mennessä.  

 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Palvelupäällikkö Martti Martikainen, puh. 050 5234113, ma 18.2. klo 15–17 tai ke 20.2. klo 8–10.
Teknologiajohtaja Satu Koskinen, puh. 040 7367670, pe 15.2. klo 9– 11 tai 19.2 klo 13– 15.