Työkaveriksemme työeläkealan sydämeen?

Kiinnostaako sinua IT, teknologiakehitys, tietoturva, palveluiden kehittäminen, asiakasyhteistyö, liiketoiminnalliset prosessit tai asiakasyhteistyö? Entä innostuisitko mahdollisuudesta kehittää esimekriksi EESSIä, laskentapalvelun pilveistystä tai vakuutuskausisovelluksien kontituksia? Tule meille töihin! Meidän joukkoomme mahtuu uusia huippuosaajia ja kivoja työkavereita.
 

Meitä areklaisia on tällä hetkellä reilu 30. Meillä jokainen tunnetaan nimeltä ja mahdumme samaan olohuoneeseen yhteiseen palaveriin. Samaan aikaan teemme tiivistä yhteistyötä työeläkealan muiden toimijoiden kanssa. Työeläkealalla työskentelee 3 000 työntekijää. Lisäksi teemme päivittäin yhteistyötä noin 150 toimittajan kanssa.

Olemme useana vuonna saaneet yhteistyöstämme, keskinäisestä kunnioituksesta ja luottamuksesta myös tunnustusta Great Place to Work -sertifikaatin myötä. Tulokset kertovat muun muassa, että meillä jokainen voi olla oma itsensä, ihmisiä on helppo lähestyä, työ koetaan merkitykselliseksi ja olemme sitoutuneita käyttämään osaamistamme ja panostamme yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Voit jättää avoimen hakemukseen osoitteeseen rekry@arek.fi

Lue Arekistä työpaikkana lisää  sivuiltamme.