Töihin meille

Haluatko töihin meille?

Arekista löydät mielenkiintoisia työtehtäviä ja kivat työkaverit. Meille tärkeitä asioita ovat luotettavuus, yhteistyö, asiantuntijuus, oikeudenmukaisuus ja hyvä palvelu.   

Arekissa työskentelee tällä hetkellä 29 osaavaa asiantuntijaa, jotka puhaltavat yhteen hiileen. Tiiviissä työyhteisössä on mahdollisuus myös oppia uutta ja kehittyä joka päivä.

Teemme läheistä yhteistyötä myös eläkevakuuttajien ja järjestelmätoimittajiemme kanssa. Ostamme pääasiassa palvelumallisilla toimittajasopimuksilla työtä noin 25 miljoonan euron edestä vuosittain.    

Hyville tyypeille on aina tilausta. Jos tahdot liittyä joukkoomme ja tuot mukanasi hyvää tekemisen meininkiä, voit lähettää avoimen työhakemuksen talousjohtaja Harri Koposelle.

Hae Arekin järjestelmäpäälliköksi

Arekissa on nyt haku auki järjestelmäpäällikön virkaan. 

Kiinnostaako sinua yhteiskunnallisesti tärkeä ala sekä jatkuva kehittäminen ja uudistuminen? Tule silloin työeläkejärjestelmien pariin! Lakiuudistuksia, mittavia hankkeita ja prosessien kehittämistä ammattitaitoisessa ja kylmähermoisessa porukassa, jossa hymy ei hyydy, vaikka projektien deadlinet lähestyvät. Olemme viime vuosina olleet mittavassa roolissa muun muassa Suomen työeläkeuudistuksessa sekä tulorekisterin käyttöönotossa yhtenä merkittävänä sidosryhmänä, selviytyen molemmista hankkeista kunnialla ja aikataulussa.

 Haemme osaajaa Laskennan ja Otepalvelun järjestelmien alueelle, ensisijaisesti nykyisen Otepalvelujärjestelmän ylläpitoon sekä myös laskentajärjestelmien alueelle muihin tehtäviin, oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan.

Lue lisää rekrysivultamme sekä katso alla oleva video. Hae paikkaa 1.3.2019 mennessä osoitteessa rekry@arek.fi.