Uutiset

Arekille myönnetty Great Place to Work -sertifikaatti

Arekille on myönnetty toistamiseen Great Place to Work® -sertifikaatti. Sertifikaatti on voimassa aina vuoden kerrallaan.

Sertifikaatti perustuu Trust Index © -henkilöstökyselyn tuloksiin. Kyselyssä mitataan luottamuksen, ylpeyden ja yhteishengen toteutumista työntekijöiden keskuudessa. 
Great Place to Work -sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka vähintään 7/10 työntekijästä kokee hyväksi työpaikaksi.

Vuoden 2018 sertifikaatin lisäksi Arek on ansainnut tunnustuksen myös vuonna 2017.  Arek on osallistunut Great Place to Work -kilpailuun vuodesta 2015 lähtien.

Löydät Arekin diplomin täältä.Arekiin haetaan järjestelmäpäällikköä

Haku on päättynyt.


Järjestelmäpäällikön työssä toimit liiketoiminnan ja toimittajien edustajien kanssa tiiviissä yhteistyössä. Lue lisää työpaikkailmoituksesta ja hae paikkaa 25.8. mennessä.

Haussa on nyt järjestelmäpäällikkö laskennan- ja otepalvelun järjestelmien alueelle


Yhteisö, jossa vahva yhteishenki kantaa yli haasteiden!

"Arekissa menestyksekkäiden työurien takana on yksinkertainen resepti: Yhdessä tekemisen meininki yhdistettynä monipuolisiin työtehtäviin sekä jatkuvaan uuden oppimiseen. Paremmaksi asiantuntijaksi kehittyy, eikä Arekissa nähdä sitä päivää, jolloin joku toteaisi jo osaavansa kaiken."

Lue Jobillan julkaisema artikkeli, jossa Aila ja Kaisa kertovat Arekissa työskentelemisestä.


Arekin hallituksen puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja valittu

Arekin hallituksen puheenjohtajaksi on vuodelle 2017 valittu Jukka Rantala Eläketurvakeskuksesta. Varapuheenjohtajana toimii Sini Kivihuhta Ilmarisesta.

Arekin hallitukseen kuuluu seitsemän varsinaista jäsentä ja heidän varajäsenensä. Varsinainen yhtiökokous valitsee hallituksen jäsenet vuosittain.

Voit lukea lisää Arekin hallituksesta "Tietoa Arekista" -osiosta.                


Etsimme liiketoiminta-arkkitehtiä

Haku on päättynyt.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen liiketoiminta-arkkitehtiä. Liiketoiminta-arkkitehdin tehtävänkuvaan kuuluu muun muassa suunnitella asiakkaiden liiketoimintaa palvelevia järjestelmäpalveluja, hallita Arekin tuottamaa järjestelmäpalveluiden palvelukokonaisuutta ylätasolla sekä hallita palveluiden riippuvuuksia. Lue lisää avoimesta paikasta ja hae paikkaa 21.5. mennessä!Arek on hyvä paikka työskennellä

Olemme iloisia voidessamme kertoa, että olemme saaneet Great Place to Work -sertifikaatin! Great Place to Work® -sertifikaatti myönnetään organisaatioille, joissa vähintään 7/10 työntekijöistä kokee, että yritys on hyvä työpaikka. Kyselyssä mitataan luottamuksen, ylpeyden ja yhteishengen toteutumista työntekijöiden keskuudessa. Löydät Arekin diplomin täältä.


Oletko sinä Arekin uusi palvelupäällikkö?

Haku on päättynyt.

Haluatko työskentelemään työeläkealan sydämeen huippujengin kanssa? Etsimme palvelupäällikköä Arekiin, lue lisää työpaikkaosiosta ja hae meille töihin!

Arekin toimitusjohtaja Työeläke-lehdessä


http://tyoelakelehti.fi/digilehti/012017/kirja-kol...


Arek ja Tieto allekirjoittivat kuusivuotisen sopimuksen

#Työeläke-asiat puhuttavat Twitterissä:


Arek mukana työeläkepäivässä

Työeläkepäivä pidettiin 15.11.2016 Helsingin Messukeskuksessa. Teemana päivässä oli "Muutokseen yhdessä". Myös Arek oli mukana tänä vuonna

Arekin toimitusjohtaja Matti Ylilammi esitteli Tulevisiota, työeläkealan yhteiseen tavoitetilaan tähtäävää hanketta. Visio, tule - tulevisio! otsikolla pidetty esitys vastasi muun muassa seuraaviin kysymyksiin: Onko työeläkealan tietojärjestelmillä jokin yhteinen tavoitetila? Millainen se on ja miten siihen päästään? Osiossa paneuduttiin myös eläkesaldoon ja kuultiin, kuka kumma on Väinö.

Työeläkepäivän materiaalit löytyvät Eläketurvakeskuksen sivuilta:
http://www.etk.fi/tyoelakepalvelut/koulutus/tyoela...