Haemme Arekiin järjestelmäpäällikköä

Haluatko tehdä töitä huippujengin kanssa?

Etsimme järjestelmäpäällikköä laskennan- ja otepalvelun järjestelmien alueelle.


Järjestelmäpäällikön tehtävässä saat vastuullesi tärkeiden työeläkealan yhteisten järjestelmien kehittämis- ja ylläpidon johtamistehtäviä tiimisi kanssa. Haemme nyt osaajaa laskennan- ja otepalvelun järjestelmien alueelle, ensisijaisesti nykyisen otepalvelun ylläpitoon ja uudistamiseen, mutta tehtävääsi voidaan laajentaa laskentajärjestelmien alueelle oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. 

Huolehdit, että vastuullasi olevien järjestelmien kehittämistä tehdään laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Olet linkki asiakkaidemme ja it-toimittajamme välillä ja osallistut tehtävässäsi monenlaisiin ylläpito- ja kehitysprojekteihin. Sinulle on hyötyä, jos tunnet alaa entuudestaan ja järjestelmien kehittämisen valvonta niin liiketoiminnallisessa kuin teknisessä mielessä on sinulle tuttua. Ymmärrät järjestelmäkehityksen tärkeimmät asiat ja haluat myös kehittää yhteisiä prosessejamme järjestelmäkehityksen saralla.

Tehtävässäsi sinulla on tukena muut tiimiläiset sekä  järjestelmäkokonaisuudesta vastaava palvelupäällikkö.


Miksi Arekissa viihdytään?

Arekissa osataan järjestelmäkehityksen hallinta, projektitoiminta, hankinta ja palvelumallit. Työilmapiirimme on eloisa ja huumorintajuinen ja kehitämme jatkuvasti osaamistamme. Arek on osallistunut Great Place to Work -kilpailuun vuodesta 2015 asti ja ansainnut sertifikaatin kahtena viime vuotena.

Meillä on jatkuvasti menossa Suomen mittakaavassa isoja hankkeita. Olemme tehneet työeläkealan yhteisten tietojärjestelmien eläkeuudistuksen käyttöönoton luotettavasti ja aikataulussaan, osallistumme kansallisen tulorekisterin hyödyntämiseen ja olemme vetovastuussa Suomen eläkealan yhteisten tietojärjestelmien uudistamisesta.

Toimistomme sijaitsee Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.


Hae 27.4. mennessä

Hakemukset palkkatoiveineen 27.4. mennessä: rekry@arek.fi. 
Hakemusten läpikäynti ja haastattelut aloitetaan heti ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja teknologiajohtaja Satu Koskinen, puh. 0407367670, ke 18.4. klo 16-17 ja ma 23.4. klo 15-16.


Arek Oy on yritys, joka rakentaa, kehittää ja ylläpitää eläkevakuutusjärjestelmässä tarvittavia yhteisiä tietojärjestelmäpalveluita.
Lue meistä lisää kotisivuiltamme www.arek.fi.
Löydät meidät myös Linkedinistä.