Haemme Arekille asiakkuusjohtajaa

Arek Oy on asiakkaidensa, eläkevakuutusyhtiöiden omistama yhtiö, jonka tarkoituksena on rakentaa, kehittää ja ylläpitää eläkevakuutusjärjestelmässä tarvittavia yhteisiä tietojärjestelmäpalveluita. Arek Oy:n liikevaihto on noin 40 miljoonaa €.

Etsimme yhtiölle Pasilaan

ASIAKKUUSJOHTAJAA

vastaamaan asiakastyytyväisyydestä ja asiakassuhteiden kehittymisestä.  Vastaat siitä, että Arek Oy:llä on paras mahdollinen tieto asiakkaiden tarpeista nyt ja tulevaisuudessa. Asiakkuusjohtajana vastaat Arek Oy:n asiakaskokemuksen kehittämisestä, olet asiakasstrategian toimeenpanija ja osaat pitkän linjan ammattilaisena muuntaa asiakkaidemme tahtotilan Arekin suunnaksi. Johtoryhmätason tekijänä pääset vaikuttamaan yhtiön palvelukulttuurin rakentumiseen kehittämällä palveluprosesseja, viestintää ja asiakastarpeiden hallinnan keinoja. Toimit asiakaspalvelumme ja viestintämme luotettuna kehittäjänä asiakkuuspäällikön ja viestintäpäällikön valmentajana.

NÄITÄ ASIOITA ARVOSTAMME

Sinulla on vankka kokemus B2B -palvelumyynnistä, avainasiakashoidosta ja asiakaspalveluprosessien kehittämisestä mahdollisesti tietotekniikka- tai vakuutusalalta. Olet aidosti kiinnostunut työeläkevakuutusasiakkaiden kanssa tehtävän yhteistyön kehittämisestä ja olet mahdollisesti vienyt läpi muutoksia ja uudistuksia, joissa on saavutettu merkittäviä tuloksia asiakastyytyväisyyden saralla. Sinulla on erinomaiset neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot niin asiakasrajapinnassa kuin esimiesroolissakin. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja englannin kieli kulkee sujuvasti.

VAPAUTTA, VASTUUTA SEKÄ VÄLITTÄMISTÄ

Saat erittäin mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän toimialalla, jolla on merkitystä meille kaikille. Pääset oppimaan uutta ja jakamaan osaamistasi työympäristössä, joka henkii vastuuta, vapautta ja välittämistä. Vieressäsi istuu aina välittävä kollega ja kova osaaja, joka on valmis sparrailemaan ongelmatilanteiden selvittämiseksi. Arek Oy on Great Place To Work -sertifioitu. 

Hae tehtävää 23.3.2018 mennessä alla olevan linkin kautta sähköisellä lomakkeella ja liitä mukaan CV, hakemus ja palkkatoiveesi.